juli 2012

hei ho hihih ingen blogging

heisann bloggen! det blir NULL blogging på LENGE! oh yes.

Beliebers (NO HATE)

Heidu. I dag vil jeg snakke om noe viktig.. nemlig "beliebers". 

Okei, jeg er en belieber selv. Men ikke en som eier 3983098430 t-skjorter/hettegensere/og alt mulig. Jeg er kjempelei alle bildene av Justin Bieber der det står "I'm proud to be a belieber", "beliebers go hard", "I'm a belieber, got a problem?". SLAPP AV ALLE SAMMEN. Du liker kanskje Bieber godt, men ikke gjør så stor deal ut av det. Selvfølgelig kan du like han, for jeg gjør det selv.. Men ikke overdriv sånn. Ikke forvent at han skal plukke deg ut på en av konsertene hans og gifte seg med deg, kun fordi du er verdens mest dedikerte fan. JEG RESPEKTERER JUSTIN BIEBER OG BELIEBERS! NO HATE! MEN PLEASE, NOEN AV DERE ER SLITSOMME!

- Johanne 

Dagens antrekk - 17.7.12

Kjole: OVS industry
Sko: Janessa

Tycks?

Litt av det jeg har fått til bursdag:

Vurdering: Frk. Kolberg (Ukas blogg)

Design: Jeg er ikke så veldig fan av gratisdesign. Spesielt ikke når den er så kjedelig... men den er stilren, ryddig og stilfull. Så pluss for den. Headeren sier litt om hva bloggen handler om, og likevel passer det godt sammen med designet. 

Innlegg: Innleggene er fine, lange og mange fine bilder. Bildene er fine, store og klare.

Oppdateringer: Du oppdaterer godt. Synes bloggen ALT I ALT er kjempefin og verdt å stikke innom. DU KAN SJEKKE UT BLOGGEN HER.

Frk. Kolberg er ukas blogg

Vurdering osv kommer imorgen!!

I dag er jeg 13!!

Yey. Sommerjobb, bankkort og skattefrikort skaffes. Dette er digg! Har fått Someday-parfymen, hårsprayen og bodylotionen, TOMS-sko og mascara. Og masse mer. Cant wait

'Cause baby you're a firework

Likte du bildene?

Ukens blogg? MELD DEG PÅ (premie)

Vil DU bli ukas blogg? Meld deg på HER! Trekker vinneren i kveld. 

Du må kommentere dette innlegget bloggadressen din. Jeg plukker ut det beste bloggen, og du vinner 1 linking, kort vurdering og 5 kommentarer! Og selvfølgelig en fast leser. 
JEG TREKKER VINNEREN MANDAG 16.07.12 I 10-TIDEN KVELD.

Foto: LYN(Uredigert) Tycks?

Italia og EN DAG IGJEN TIL 13-ÅRS DAGEN MIN

Heisann. Dette er en HELT ny blogg, så dere vet vel ingenting. I morgen er det bursdagen min! Fyller 13 år og gleder meg kjempemasse. Uansett. Nå er jeg i Italia (helt riktig, burdagen feires der) og mamma og pappa kommer snart hjem fra golfen. Etter de har kommet hjem skal vi spise lunsj, ha siesta og bare kose oss. I dag har jeg egentlig bare vært på pcen og slappet av. Av og til er det litt deilig. "Lader"  opp til Norway Cup. Dette er meg:Snakkes!

Om meg

Heisann. Jeg heter Johanne og er en 13 år gammel jente med store ambisjoner for fremtiden. Elsker mote og foto, så det skal postes mye av her på bloggen. På fritiden driver jeg med fotball, venner, foto og masse annet. Jeg starter i 8. klasse til høsten, noe jeg ser frem til. 


Kategorier

Arkiv

hits