Everyday & random

Beliebers (NO HATE)

Heidu. I dag vil jeg snakke om noe viktig.. nemlig "beliebers". 

Okei, jeg er en belieber selv. Men ikke en som eier 3983098430 t-skjorter/hettegensere/og alt mulig. Jeg er kjempelei alle bildene av Justin Bieber der det står "I'm proud to be a belieber", "beliebers go hard", "I'm a belieber, got a problem?". SLAPP AV ALLE SAMMEN. Du liker kanskje Bieber godt, men ikke gjør så stor deal ut av det. Selvfølgelig kan du like han, for jeg gjør det selv.. Men ikke overdriv sånn. Ikke forvent at han skal plukke deg ut på en av konsertene hans og gifte seg med deg, kun fordi du er verdens mest dedikerte fan. JEG RESPEKTERER JUSTIN BIEBER OG BELIEBERS! NO HATE! MEN PLEASE, NOEN AV DERE ER SLITSOMME!

- Johanne 

Litt av det jeg har fått til bursdag:

I dag er jeg 13!!

Yey. Sommerjobb, bankkort og skattefrikort skaffes. Dette er digg! Har fått Someday-parfymen, hårsprayen og bodylotionen, TOMS-sko og mascara. Og masse mer. Cant wait

Italia og EN DAG IGJEN TIL 13-ÅRS DAGEN MIN

Heisann. Dette er en HELT ny blogg, så dere vet vel ingenting. I morgen er det bursdagen min! Fyller 13 år og gleder meg kjempemasse. Uansett. Nå er jeg i Italia (helt riktig, burdagen feires der) og mamma og pappa kommer snart hjem fra golfen. Etter de har kommet hjem skal vi spise lunsj, ha siesta og bare kose oss. I dag har jeg egentlig bare vært på pcen og slappet av. Av og til er det litt deilig. "Lader"  opp til Norway Cup. Dette er meg:Snakkes!

Kategorier

Arkiv

hits